2024. április 20. - Tivadar

Gubancok az MSZP-ben

Sok minden nincs rendben az MSZP háza táján, így nem futhat neki a párt a 2010-es választásoknak - mondta Ujhelyi István, a szocialista párt alelnöke a Népszabadságnak adott interjújában.
2008. december 13. szombat 09:54 - Hírextra
"Történelmi személyiségnek tartom Gyurcsányt. Ezzel együtt úgy érzem, hogy sok minden nincs rendben az MSZP pártjának háza táján. Így 2010-nek nem futhatunk neki" - hangsúlyozta Ujhelyi István. Hozzátette: 2010 elején fel kell mérni, hogy mennyire fáradt el az "első csapat".

A politikus kiemelte, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök vérbeli hosszútávfutó, akik leírják, nem ismerik a kvalitásait. "Attól féltem őt és magunkat, hogy 2010-ig nehogy túl sok sebet kapjon és adjon" - tette hozzá.

Ujhelyi István szerint a 2010-es nem szokványos parlamenti választás lesz, az ellenzék egy része azért akar hatalmat szerezni, hogy gyökerestül kitépje a baloldalt a társadalom talajából.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2008. december 13. 11:06
Tragikus a helyzet elsősorban azért,mert a szerencsétlen választóknak/ha egyáltalán elmennek szavazni/ két r o s s z között kell majd választani.Itt van egyrészt egy impotens MSZP,amelyik ráadásul nem is szocialista,a másik oldalon egy a szélsőségeseivel összefonódott,ideológiailag imbecillis Fidesz.A kisebb pártok pedig sodródnak csak,gyengék és koncepciónélküliek.Az SZDSZ lejáratta magát behúzva a csőbe a szocikat,de ők ugysem kerülnek be a Parlamentbe...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását