2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Mi lesz az MDF utánpótlásával?

Szakítópróba előtt áll az MDF és az Ifjúsági Demokrata Fórum (IDF), hiszen valószínűleg a szombati tisztújítás után is megmarad az IDF jelenlegi, Almássy Kornél nevével fémjelzett irányvonala - írta szombati számában a Magyar Nemzet.
2008. december 13. szombat 10:05 - Hírextra
Ha továbbra is az Almássy Kornélhoz hű vezetés irányítja majd az IDF-et, akkor megszűnhet az ifjúsági szervezet és az MDF közötti együttműködés. Dávid Ibolya MDF-elnök ugyanis azt üzente az ifjúsági szervezet több vezetőjének, hogy "a jó viszony érdekében tanácsos volna" kihagyni - az MDF-ből ősszel kizárt - Almássy Kornélt és híveit az IDF-ből - értesült a napilap.

Eközben a Népszava szombati számában arról írt, hogy bár a napokban az MDF elnökhelyet­tesévé választották Herényi Károly frakcióvezetőt, elődjét, Hock Zoltánt még győzködik a pártban arról, vállalja el ezt a feladatot. Ha a korábbi elnökhelyettes igent mond, akkor Herényi Károly szó nélkül átadja a posztot - értesült a napilap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását