2024. április 26. - Ervin

Medveczky nekimegy az RTL Klubnak!

Megfenyegette az RTL Klubot Medveczky Ilona, a Szombat esti láz zsűritagja! A díva azzal zsarolja a csatornát, hogy ha nem engedik be kitiltott barátját a műsor felvételére ő is otthagyja az egész produkciót. Mindeközben az RTL Klub perrel fenyegetőzik.
2008. december 12. péntek 17:59 - Hírextra
Dr. Balogh György, az egykori revüsztár barátja robbantotta ki a botrányt azzal, hogy egy internetes portálon beszólt az RTL Klubnak - mint mondja, csakis a művésznő védelmében. A csatorna illetékesei persze ezt nem vették jó néven és írásbeli figyelmeztetéssel próbálták elhallgattatni Medveczkyt, de ez csak még jobban feldühítette a revükirálynőt és fogadkozik: ha barátját nem engedik be a show felvételére, akkor jobb, ha elbúcsúznak tőle a televíziónál.

A célkeresztben: Medveczky Ilona

- Ha a kezemet, lábamat összekötik, a számat befogják és csak Náray hangját hallani, akkor sem kallódhat el az igazság – nyilatkozta Medveczky a Borsnak. – Dr. Balogh György a barátom, aki a nyilatkozatával engem védett. A megszólalása után Schiwert Takács László, a műsor felelős szerkesztője félrehívta és közölte vele, hogy a következő műsorban már nem szívesen látott vendég. Ezt kikérem magamnak az ő nevében is – hüledezett felháborodottan Ilona.



Az egyesek által csak „aszott múmiának” csúfolt táncosnő azt is elmondta, hogy szerinte a több évtizedes szakmai múlttal a háta mögött bizony nem ezt érdemli. – Nem félek, nincs veszítenivalóm – folytatta a panaszkodást Medveczky –, legfeljebb kétszázezer forinttal szegényebb leszek, ha kitiltanak az utolsó adásról, merthogy ennyi a gázsim. Csak megjegyzem, Bea asszony kerek négymilliót keresett a műsorral. Ez a különbség egy – egyébként nagyon kedves – háziasszony és egy nemzetközileg elismert táncművész gázsija között. Vicc az egész – teregette ki az RTL Klub szennyesét a díva a Borsban.

Az igazi fordulat azonban akkor következne be, ha igaznak bizonyulna a Medveczky által megpendített lehetőség, ami szerint szerepelhetne a rivális csatorna, a TV2 Megasztár című műsorában. – Megkerestek a TV2-től, hogy szerepeljek a Megasztár döntőjén. Nincs kizárva, hogy igent mondok – nyilatkozta Medveczky.

Ki perel be kit?

A konfliktus másik résztvevője, a már említett Schiwert Takács László, a Szombat esti láz felelős szerkesztője elmondta a Borsnak, hogy értetlenül áll Medveczky erős csúsztatásokkal fűszerezett nyilatkozata előtt. Azt azonban elismerte, hogy valóban beszélt Balogh-gal.



- Igaz, hogy közöltem dr. Balogh Györggyel: ha a műsort és a stábot kritizálja, ne üljön a legjobb helyen az RTL Klub meghívójával. Attól, hogy valaki hangosan kiabálja, hogy igaza van, még a hazugság nem válik igazsággá. Ilonának nincs joga, hogy más zsebében kotorásszon. Az ő feladata nyolc estére szól, a szereplők pedig több hónapnyi felkészülésért kapnak honoráriumot. A művésznő rosszul teszi, ha azzal fenyegetőzik, nem ül be zsűrizni. Először is azért, mert az súlyos jogi következményekkel jár, másodszor mert állítolagos profiként tudnia kell: illik megtisztelnie a két versenyzőt a jelenlétével. András és Attila megérdemelné, hogy a nézők miattuk, és ne az Ilona által felfújt balhé miatt nézzék a műsort – vágott vissza a szerkesztő a renitens táncosnőnek.

Hogy végül is ki fog az egész balhéból győztesen kijönni, az még kérdéses. Egy azonban biztos: Medveczky művésznő nem szívbajos kiteregetni az RTL Klub szennyesét. A kérdés csak az, hogy mennyire koszos a tévések gatyája...
Forrás: hirextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását