2024. április 26. - Ervin

Norbi kiütötte Dopemant

Különböző színekre kellett építeniük vacsorájukat a Hal a tortán második elődöntőjében versenyző sztároknak. Az év sztárszakácsa címéért ezúttal Szandi, Dukai Regina, Dopeman, Schobert Norbi és LL Junior szállt ringbe. Méghozzá szó szerint, ugyanis a hét
2008. december 10. szerda 15:44 - Hírextra
A Hal a tortán második elődöntőjében Szandi, Dukai Regina, Dopeman, LL Junior és Schobert Norbi kelnek versenyre az év sztárszakácsa címéért. Ahogy azt már az utóbbi hetekben megszokhattuk, a vacsorák ezúttal is különleges koncepcióra épülnek. Minden vendéglátó kapott egy színt, melyre fel kellett építenie a vacsoráját. Szandi a piros, Regina a sárga, Dopeman a fehér, Norbi a zöld, Junior pedig a fekete színre építette menüjét és dekorációját.

Bár az elödöntőben láthatóan már gyakorlott Hal a tortán-os versenyzőkkel találkozhatunk, azért a konyha ördöge ezúttal is feladja a leckét néhányszor a versenyzőknek, és természetesen ez a társaság sem mentes az ugratásoktól és csipkelődésektől. Szandinak például a mikrosütőkkel gyűlik meg a baja estéről estére. Junior Norbi cukormentes menüjére tett folyton megjegyzéseket, Norbi viszont azt kifogásolta, hogy a csapat többi tagja az összes estét végigénekeli. A kisebb konfliktusokra végül egy viccesnek szánt bokszmérkőzéssel kívántak pontot tenni, ahol Norbi Juniorral és Dopemannal is ringbe szállt, sőt lelkesedésében utóbbinak majdnem be is törte az orrát.
Forrás: RedLemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását