2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Melegítsétek fel egymást!

Egy testhezálló téli pulóver, és némi forralt bor...télen csak ennyi jut? Nálunk nem! Hogy a hidegben is izzon a hálószobád, próbáld ki a következő tippeket!
2008. december 10. szerda 19:40 - Hírextra
1. Ami a szádban olvad...

Az ízesített síkosítók eszméletlenül jók! Főleg azok, amiket a szádban kell felmelegítened, hogy aztán az intim testrészeitekre kenhesd. Szinte minden bevásárlóközpontban megtalálod ezeket az izgalmas nyalánkságokat! Beszerzőkörút indul!

2. Masszázs az üvegből

Hogy még többet kihozhass a kedvenc masszázs olajodból, tegyél egy bontatlan üveget forró vízbe, néhány percre. Ha kívülről felmelegedett az üveg, öntsd egy keveset a pasid hátára és fenekére. A hőfok azonnal beindítja az érzékeit, és hidd el, rövid időn belül viszonozza a kedvességed!

3. Viaszos érintés

Nem kell tetőtől talpig romantikusnak lenned ahhoz, hogy élvezd a szexet, gyertyával! Ugyanis nemcsak a fényét használhatod fel, de a viaszt is! Néhány csepp a bőrre, amit aztán óvatosan elkensz, és minden érintés dupla olyan érzéki lesz, mint eddig!

4. Olaj a fényből

Maradjunk még egy kicsit a gyertyánál, klasszikus formában. Ha az eredeti, kézzel készített darabokat felolvasztod, illatos és fényes olajat kapsz. Először élvezd a kellemes félhomályt, majd a megmaradt síkosítót is.

5. Táj-masszázs

Készíts egy forró fürdőt, és önts bele némi egzotikus illóolajat. A párod helyezkedjen mögéd, és a váll masszírozása után a fejbőrrel folytasd, ezt hívják indiai masszázsnak. Mindez tartson legalább 15 percig, hogy elinduljon benne a kellemes bizsergés. Körkörös mozdulatokkal a legjobb, és akár még a körmöddel is besegíthetsz, de csak óvatosan! Amikor úgy látod, hatott, csúsztasd kezedet a víz alá.

6. Zuhanyrózsa- spricc

Mi lehet higiénikusabb, mint a fürdőkádban végzett orális szex? Először óvatos mozdulatokkal mosd meg a péniszét, simogasd és kényeztesd a golyóit. Vedd le a zuhanyrózsát, és a neki kellemes hőmérsékletű vízzel spricceld. Célozz egyenesen a csúcsára, és némi fürdőzés után folytasd a száddal!

7. Klasszikus fürdőjelenet

Ha igazán mély behatolásra vágysz, a zuhanyzóban a helyed! Egyik lábadat tedd a zuhanytálca vagy fürdőkád szélére, valamelyik kezeddel markold meg a zuhanyrózsát, míg a másikkal tartsd meg az egyensúlyt! A pasi álljon mögötted, és hátulról hatoljon beléd. Míg ő dolgozik benned, egy kicsit rásegíthetsz az élvezetekre: irányítsd a vízsugarat a csiklódra. Néha-néha azért ő is kapjon belőle…

8. Egy kis segítség!

Ha eddig még nem találtad meg a tökéletes testhelyzeted a zuhanyzókabinban, mert nehezen tartod meg az egyensúlyod, akkor a következőt kérd karácsonyra! Olyan kabint, aminek a falán speciális kapaszkodókat helyeztek el. Akár a lábaddal is kapaszkodhatsz benne, bírja a súlyt!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását