2024. május 18. - Erik, Alexandra

203 milliós vérdíj

A francia biztosítók egymillió dolláros (203 millió forint) jutalmat ajánlottak fel annak, aki segít a múlt héten egy párizsi ékszerboltból elrablott ékszerek nyomára bukkanni. "Azt reméljük, hogy valakitől, aki valamit hallott, megtudunk valamit, és az e
2008. december 9. kedd 19:23 - Hírextra
Az az ember egymillió dollárt fog kapni" - jelentette be kedden a France Info rádióban John Shaw a párizsi biztosítási kárbecslők délnyugati társaságától.

A Champs Elysées közelében fekvő Harry Winston ékszerboltba pénteken hatolt be egy felfegyverzett férfiakból álló rablóbanda, amelynek néhány tagja nőnek volt maszkírozva. A rablók mintegy 85 millió euró (22,3 milliárd forint) értékű ékszert vittek el az üzletből.

A rablás a francia bűnügyi krónikák eddigi legnagyobb zsákmányaként jelent meg a helyi médiában, egyúttal a francia krimikből ismerős "régivágású" bűneseteket idéző stílusa is nagy sajtóvisszhangot kapott, emiatt a biztosítók arra számítanak, hogy felhívásukra izzani fognak a vonalak.

Shaw ugyanakkor arra számít - árulta el -, hogy ekkora összegért nem általános tanácsok, hanem valóban használható információk birtokába jutnak majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását