2024. május 4. - Mónika, Flórián

Agyonverték ivócimborájukat

Holttestet találtak lakossági bejelentés alapján a hétvégén Dorogon; a rendőrség öt órán belül előállította azt a két embert, aki péntek éjjel együtt italozott a későbbi áldozattal, és akinek köze volt a férfi halálához - mondta Komárom-Esztergom megye re
2008. december 8. hétfő 17:07 - Hírextra
A férfi pénteken megkapta alkalmi munkákért járó fizetését, majd egy kocsmában találkozott az egyik későbbi elkövetővel, aki többórás italozás után meghívta magához. Útközben csatlakozott a társasághoz a másik elkövető - tette hozzá Gorgosilits Fábián.

Tájékoztatása szerint a három férfi a lakásban folytatta az italozást, majd hirtelen szóváltásba keveredtek. A két férfi ütni kezdte az áldozatot, aki az udvarra menekült, de ott is bántalmazták, majd kivitték a közeli térre és ott magára hagyták. Később az egyik tettes visszament a helyszínre és észlelte, hogy áldozatuk nem él. Ekkor szólt egy közeli lakosnak, hogy értesítsék a rendőrséget, mert "találtak egy hullát".

A kihallgatások során mindkét elkövető beismerő vallomást tett, a Tatabányai Városi Bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását