2024. április 17. - Rudolf

46 csapat 148 boxoló

Negyvenhat klub 148 bokszolója adta le nevezését a 85. felnőtt férfi ökölvívó országos bajnokságra, a Dr. Lasz Görgy Kupára, amelynek szerdától szombatig a budapesti Nemzeti Sportcsarnok ad otthont.
2008. december 8. hétfő 14:37 - Hírextra
A viadal hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, a program minden nap 15 órakor kezdődik, s egy ringben zajlanak majd a küzdelmek. Az ob-ra csak a döntő napján szednek belépőt, de a 14 év alattiak, illetve a 62 év felettiek akkor is ingyen tekinthetik meg az összecsapásokat. Szombatra a jegyek 900, 1900 és 3000 forintos áron válthatók.

A bajnokságról, melyet öt év után rendeznek ismét a fővárosban, három televíziós csatorna - a Sport1, a SportKlub és a Duna Televízió - is beszámol.Az indulókkal kapcsolatban kiderült, hogy jelen állás szerint a válogatott versenyzők mindegyike bokszol majd a versenyen, így a novemberi Európa-bajnokság négy érmese, Káté Gyula (ezüst), Ungvári István (bronz), Varga Miklós (bronz) és Darmos József (bronz), illetve az olimpiai ötödik Szellő Imre is.

"Most úgy tűnik, mindenki ringbe lép, aki számít, de biztos majd csak akkor lesz, ha mindenki bemérlegelt. Korábban is előfordult, hogy egy-két versenyző sérülés miatt nem tudott indulni" - mondta Csötönyi Sándor, a magyar szövetség elnöke.

Hétfőn Pajna Zoltán, Debrecen alpolgármestere és Csötönyi Sándor aláírta a jövő évi, 53. Bocskai nemzetközi emlékversenyről szóló szerződést. A viadalra február közepén kerül sor. Az csak később derül majd ki, hogy a rangos nemzetközi tornán, mely nemzetek versenyzői vesznek részt, de a MÖSZ elnöke elárulta, hogy a világ egyik boksz nagyhatalma, Kuba már jelezte, küld versenyzőket Debrecenbe.

A sajtótájékoztatón Csötönyi Sándor kitért a szövetségen belüli változásokra, így hangsúlyozta, hogy Balzsay Károly leköszönő szövetségi kapitány, aki nem pályázza meg a posztot, nem hagyja el a szövetséget, hanem a KSI vezetőedzői munkája mellett a MÖSZ-ön belül a Héraklész-programot irányítja majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását