2024. április 20. - Tivadar

Röhögni Diana hercegnő halálán?

Az edinburghi herceg rollerezik Diana kocsija mellett Párizsban, miközben az utasok poént poén után sütnek el - így ábrázolta egy angol tévécsatorna Diana hercegnő halálát egy Elton John életéről szóló filmben. Mint állítják, nem a balesetet figurázták ki
2008. december 6. szombat 09:30 - Hírextra
Vígjátékjelenetnek használta a Channel 4 Diana hercegnő 1997-es halálának rekonstrukciós felvételeit a Star Stories című, csütörtökönként sugárzott sorozat eheti adásában, írja az inforadio.hu.

Amint a hercegnő, partnere, Dodi Fayed és a sofőr, Henri Paul épp Párizson hajt keresztül, provokatív vicceket sütnek el a Fayed és a Diana közti románccal kapcsolatban. A jelenetben Edinburgh hercege egy rollerrel süvít az autó mellett, és miatta esik meg a tragikus baleset is.

A baleset előtt a jelenetben Henri Paul lehúz pár felest. A nyomozók pedig kimutatják, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült.

A jelenetet egy olyan részben használták, amely Elton John életét figurázza ki - a zenész pedig közeli barátja volt a hercegnőnek.

A csatorna szóvivője leszögezte: a film nem Diana hercegnő halálán poénkodott, hanem az azt körülvevő összeesküvés-elméleteket szerette volna kritizálni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását