2024. április 25. - Márk

Háromszoros gyilkos Jennifer Hudson sógora?

Öt héttel Jennifer Hudson anyja, bátyja és unokaöccse brutális kivégzése után hivatalosan meggyanúsították a gyilkosságokkal az Oscar-díjas színésznő sógorát, aki ellen az eljárás kezdete óta nyomoz a chicagói rendőrség.
2008. december 2. kedd 13:06 - Hírextra
William Balfour mostanáig a nyomozás célkeresztjébe került személynek (person of interest) minősült. A hármas emberöléssel hétfőn gyanúsították meg. Hudson édesanyjának és bátyjának holttestére október 24-én bukkantak rá a család chicagói otthonában. A művész hétéves unokaöccse - Balfour mostohagyermeke - négy nappal később került elő holtan egy elhagyott terepjáróból. Mindhárom áldozat lőfegyver okozta sérülésekben halt meg.

Balfourt október 29-én tartóztatták le, miután megtalálták a gyilkosságokhoz használt fegyvert a terepjáró közelében. Akkori sajtójelentések szerint a most meggyanúsított férfit szemtanúk látták egy pisztollyal a kezében. A helyi törvények szerint legfeljebb két napig lehet valakit őrizetben tartani anélkül, hogy bűncselekménnyel gyanúsítanák, de a 27 éves férfi azóta is fogságban van. A bűnügyi szakzsargon szerint feltételesen szabadlábra helyezett elítéltnek minősül. 2006-ban szabadult hétévnyi börtönbüntetés után, amelyet gyilkossági kísérlet és gépjárműrablás miatt róttak ki rá, és a feltételes szabadlábra helyezés szabályainak megszegésére hivatkozva tartották bent.

A rendőrség nem közölte, hogy mire alapozzák a gyanút. Balfour ügyvédje szerint védence tagadja, hogy köze lenne az ügyhöz, az ellene szóló bizonyítékok pedig korántsem meggyőzőek. "A gyanú messze nem megalapozott, nagyon-nagyon gyenge lábakon áll az egész ügy" - nyilatkozott Joshua Kutnick ügyvéd.

Hivatalosan meg nem erősített rendőrségi értesülések szerint Balfour nem hajlandó hazugságvizsgáló géppel végzett teszt elvégzésére, és nem működik együtt a nyomozókkal.

Jennifer Hudson a magyarországi Megasztár mintájául szolgáló American Idol című tévéshowban tűnt fel 2005-ben. Egy évvel később szerepet kapott a Dreamgirls című musical filmváltozatában.

Alakításáért tavaly Oscar-díjjal tüntették ki. Ezután a Szex és New York című tévésorozat mozifilmváltozatában megkapta Carrie Bradshow (Sarah Jessica Parker) asszisztensének szerepét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását