2024. április 20. - Tivadar

Pózok kicsiknek

Az izgalmi állapotban lévő pénisz becsült hossza valahol 15 cm környékén van. Ha te egy vagy azon férfiak milliói közül, akiknek ennél az átlagnál egy kicsit rövidebb, talán aggódsz amiatt, hogy van némi kapcsolat a méret és a teljesítőképesség között.
2008. december 1. hétfő 13:04 - Hírextra
Ne idegeskedj: bár igaz, hogy a nagyobb méret járhat bizonyos előnyökkel, mégsem minden a méreten múlik – hanem a vastagságon. Ráadásul, a nők nem élvezik különösebben jobban a szexet egy férfivel, akit túlságosan is megáldott a természet.

Semmi szexi nincs a fájdalmas közösülésben, és sok nő pontosan akkor szokott a méretre panaszkodni, amikor egy férfinek túl nagy a pénisze. Hiszed vagy sem, a nők inkább hálát adnak egy kis péniszű, ámde előjátékban verhetetlen embernek, mint egy nagy mérettel megáldott sorstársának. A következőkben a legjobb szex pozitúrákat ajánljuk kis péniszűek számára, és az is kiderül, hogy hogyan lehet ezekből a helyzetekből a legjobbat kihozni.

Koncentrálj az előjátékra

Az előjátékban mindennek benne kell lennie, amit a barátnőd szeret. Ha csókolgatod és simogatod, nagyra fogja értékelni, de lépj túl az eddig jól bevált kliséken. Ne akard mindenképpen megrengetni a világát! Mondjuk kezdésnek nem rossz egy vicces párnacsata, de közben arról is győződj meg, hogy a szexi játékszereitek mind-mind a kezetek ügyében vannak. Ha a barátnőd hajlik a perverz dolgokra, próbáljátok ki az elfenekelést. A kulcsa az egésznek csak annyi, hogy a lehető legtöbb figyelemmel halmozd el, kényeztesd, amíg könyörögni nem kezd a szexért.

Még mielőtt behatolnál

Nyilvánvalóan hatalmas különbség van az élvezetes szex és az egyszerű behatolás között, ezt és az előjáték szerepét a legtöbb férfi is elismeri. Egy kisebb méretű pénisszel rendelkező férfinek nagyobb hangsúlyt kell fektetnie az előjátékra, olyan hosszúra kell nyújtania, amíg a partnere teljesen be nem gerjed; az orgazmus sikere ezen áll vagy bukik.

Izgasd a csiklóját

A közösülést megelőzően annyi minőségi időt kell fordítanod a csikló izgatására, amennyit csak a barátnőd igényel. Akár orális szex, akár kézi rásegítés útján próbálkozol, érd el, hogy még a behatolás előtt elélvezzen legalább egyszer; ez megkönnyíti az akciót, amikor eljön az ideje, és felesleges idegeskedés nélkül is képes leszel teljesíteni. Na, mostmár jöhetnek a szexpózok a kis péniszűeknek segítségül…

A kutyapóz

Ha a helyes szögből közelítesz, a legkisebb pénisz is kifejezetten nagynak tűnhet ebben a pózban. A barátnődnek csak annyi a dolga, hogy elhelyezkedjen egy kényelmes pozicióban, miközben a feje és a vállai a párnákba fúródnak, a fenekét pedig a levegőbe emeli. Akkor lesz a behatolás szöge a leghatékonyabb, ha a barátnőd háta boltívet alkot, a combjait pedig szorosan összezárva tartja. Nem ez a legkönnyebb póz a listánkon, de kétségtelenül a legnépszerűbb.

Bónusz tipp: Tarts ki addig, ameddig csak tudsz, a fizikai kontaktust mindaddig tartsd fent, amíg az kényelmesen kivitelezhető; így igazán intimmé válik a szex, ráadásul olyan gyorsan éri el a barátnőd az orgazmus, amennyire csak lehetséges.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását