2024. április 28. - Valéria

Majdnem agyonlőtték a focistát

Meglőtték az észak-amerikai futball ligában szereplő New York Giants egyik játékosát. A 31 éves Plaxico Burress-t lábon lőtték egy éjszakai bár előtt, a játékos azonban nincs életveszélyben. Burres-t kórházba szállították.
2008. november 30. vasárnap 07:57 - Hírextra
A csapat szóvivője egyelőre nem tudott nyilatkozni az esetről, így azt sem tudni, milyen körülmények között és melyik éjszakai bár előtt történt az eset. A játékos egyébként nem először keveredik balhéba az idei szezonban. A bajnokság elején klubja 117 ezer dollárra büntette, amiért nem jelent meg a csapat egyik összejövetelén és erről nem is értesítette a klubot. Burres állítása szerint családi problémái miatt maradt távol.

Szintén jelentős, 45 ezer dolláros büntetést kapott októberben az NFL-től is, amiért durván összeszólalkozott egy mérkőzésen az egyik bíróval és a labdát kidobta a lelátóra. A februári Super Bowl-on, egyébként ő kapta el a döntő passzt a New England Patriots ellen. Burres szeptemberben öt éves szerződést írt alá a Giants-al, 35 millió dollár ellenében.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását