2024. április 24. - György

Női szexproblémák

Sok nő küzd azzal a nem kis problémával, hogy szexuális élete hagy némi kívánnivalót maga után. Ha meg akarod tudni, miért nem működik a dolog a férfi és a nő között, olvasd el azt a három okot!
2008. november 29. szombat 07:55 - Hírextra
1. Nem ismeri magát

Előfordulhat, hogy egy nő nem ismeri a testét, így azt sem, hogy működik. Ha nem tudja megfogalmazni, mitől indul be, és mi elégíti ki, akkor mit vár a partnerétől? Ez valószínűleg már a gyerekkorra vezethető vissza, ahol nemcsak nem kapott elég információt, de a saját test felfedezésének igénye sem alakult ki! Felnőttként csak azt érzékeli, hogy valami nem stimmel. De hogy mi, hogy lehetne rajt változtatni, arról fogalma sincs…

2. Rossz helyről tanul

Ne higgy el mindent, amit a pornó filmekben látsz, vagy a haveroktól hallasz! Nem teljesen megbízható forrásai a szexuális tanulásnak, több okból sem. A srácok szeretnek elkalandozni, míg a pornó egy teljesen más, valóságtól elszakadt műfaj. Olyan szituációkra épülnek, amik elég nehezen kivitelezhetők a gyakorlatban, és a párod sem biztos, hogy örülne, ha úgy viselkednél vele, mint a filmbéli színésznőkkel! Ezek a férfiak örömére készültek, nem a nőkére, aminek persze van haszna is: meg lehet tudni, mire vágyik titkon az erősebbik nem.

A húsvér pasik ritkán rendelkeznek a filmfőszereplőkhöz hasonló méretekkel, és állóképességgel. Persze nem minden film ilyen! Ha kifejezetten a nők igényét szeretnéd megismerni, válaszd a Candida Royalle filmeket! Szerencsére akadnak felnőtt filmek, amiknek a célja az oktatás, és az, hogy olyan képességeket sajátíts el, ami alapjai lehetnek egy hatékony párkapcsolatnak.

3. A kommunikáció hiánya

Rengeteg párnál nehézséget okoz, hogy elmondják egymásnak az igényeiket, és vágyaikat! Kínosnak érzik ezt a témát, félnek, hogy párjuk kiábrándul belőlük, mert a vad dolgok például nem elég „nőiesek”. Ez azért alakult ki, mert a nők felé kettős igényt támasztanak: ha eljön a pillanat, legyenek vad tigrisek, ugyanakkor megközelíthetetlen szűzlányok is.

Nem is meglepő, hogy a nők nem merik durva szavakra nyitni a szájukat, még ha ez szerepel a vágyaikban. Gondot jelent, hogy fejezzék ki magukat. Itt pedig csak egy dolog segíthet, az őszinte és bizalmas kommunikáció! A minden téren kielégítő kapcsolat alapja, hogy amikor kettesben, a lehető legközelebb vagytok egymáshoz, akkor ne legyenek köztetek sem távolságok, sem zavar, sem falak!

Mondd ki, mit szeretnél, és hogyan! Ezzel megtanítod a tested kényeztetésére, és a kapcsolatotok is elmélyül. Kérdezd meg a párodtól, hogy neki jó volt-e. Figyelj a jelekre, a nők ugyanis hajlamosak füllenteni ezen a téren, puszta jóindulatból.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását