2024. április 28. - Valéria

Kompromisszummentes navigáció

Már a traffipaxokat is jelzi a magyar LCP Systems Kft. által forgalmazott iconX navigációs termékcsalád. A hagyományos navigációs funkciókon kívül teljesen új szolgáltatásokat kínál a felhasználók számára.
2008. november 29. szombat 18:07 - Hírextra
Ezzel minden navigációs eszköznél többet tud, ugyanis egyedi szolgáltatásaihoz máshol még nem alkalmazott szoftvereket használnak – mondta Hegedűs Viktor, az LCP Systems Kft. ügyvezetője. Működésbe lépett a kizárólag iconx tulajdonosok számára elérhető közösségi oldal, a MyClub. A MyClub rendszere lehetővé teszi például felhasználói számára, hogy megosszák élményeiket egymással. A klubtagok feltölthetik fotóikat, POI-jaikat a honlapra, hogy mások is átélhessék a telelések, nyaralások, üzleti utak, túrák legérdekesebb pillanatait! Ha megtetszik mások élménye, nem kell mást tenni, mint letölteni a készülékére a többiek fotóit vagy a POI-kat és máris kezdődhet a navigáció. Így minden készüléktulajdonos a fotók nyomán könnyűszerrel eljuthat azokra a helyekre, amit mások már felfedeztek!

Az iconX termékek a további értékhozzáadott szolgáltatások által – 3 év terméktámogatás, saját szerviz, zeneletöltési lehetőségek, angol-magyar és német-magyar szótárprogramok, outdoor navigáció, turisztikai szoftver– különböznek konkurenseiktől. Az új termékcsalád készülékei képesek már a hazai, azonnali közlekedési információkat közvetítő TMC-adások vételére és feldolgozására is, elkerülve ezáltal a kialakult dugókat, forgalmi akadályokat.
Forrás: Pontez
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását