2024. május 2. - Zsigmond

Klipet forgatott a népszerű híradós

A híradós egy jó célért harcol, a sztárok pedig segítenek neki ebben. Erős Antónia még mindig küzd a cukorbetegség ellen. A Fiesta zeneszerzőjének, Knapik Tamásnak köszönhetően a magyar könnyűzenei élet szereplői felsorakoztak a jó ügy érdekében.
2008. november 29. szombat 12:12 - Hírextra
Az RTL Klub híradósa 25 éves kora óta diabéteszes, de betegségével már megtanult együtt élni.

- Egészen véletlenül derült ki, hogy a forgatáson nem csak én voltam ott, mint cukorbeteg, hanem a klip operatőre is ebben a betegségben szenved, már gyerekkora óta. Ez egyébként teljesen véletlen, nem direkt kerestünk cukorbeteg operatőrt, de azt hiszem, hogy a sors így hozta.

A klipben a Fiesta mellett többek közt olyan neves zenészek szerepelnek, mint Péter Szabó Szilvia, Deák Bill Gyula, Emilio és Erik a No Thanx-ből. A nemes cél érdekében a sztárok beleadtak apait, anyait.

Netti három évvel ezelőtt létrehozta az Egy Csepp Figyelem Alapítványt, melynek célja az egészségmegőrzés és a betegség megelőzése. Tevékenységéért Antónia idén nyáron megkapta a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést. Tamással remélik, hogy a klip hatására az emberek több mint egy csepp figyelmet szentelnek az egészségükre.
Forrás: RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását