2024. május 16. - Mózes, Botond

Cseh László Európa egyik legjobbja

Cseh László a második helyen végzett az európai úszók szavazásán 2008-ban - közölte a kontinentális szövetség, a LEN csütörtökön megjelent magazinja.
2008. november 27. csütörtök 17:08 - Hírextra
A pekingi olimpián három ezüstérmet szerző klasszist csak a franciák "torpedója", az ötkarikás játékokon 100 m gyorson arany-, a 4x100-as gyorsváltóban ezüst-, 50 gyorson pedig bronzérmet nyert Alain Bernard előzte meg. A harmadik a szerb Milorad Cavic lett, aki a 100 m pillangón milliméterekkel kapott csak ki az amerikai Michael Phelpstől.

A nők versenyében a kétszeres olimpiai bajnok, 400 és 800 gyorson győztes brit Rebecca Adlington lett a befutó az olaszok világrekordere, a 200 méteren bajnok Federica Pellegrini, illetve a németek szintén két olimpiai aranyérmet szerző sprintere, az 50 és 100 méteren győztes Britta Steffen előtt.
Az már szerdán nyilvánosságra került, hogy a vízilabdázók között Biros Péter, az Eger háromszoros olimpiai bajnoka végzett az élen, a nőknél pedig Valkai Ágnes a második lett.

Az év európai legjobbjai
Úszás:
Férfiak
1. Alain Bernard (francia), 2. CSEH LÁSZLÓ, 3. Milorad Cavic (szerb)
Nők
1. Rebecca Adlington (brit), 2. Federica Pellegrini (olasz), 3. Britta Steffen (német)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását