2024. május 4. - Mónika, Flórián

Tízmilliós ajándék a karácsonyfa alatt

Egy különleges jótékonysági akció keretében tartott edzést szerdán tíz nagycsaládban nevelkedő gyermeknek a Komjádi uszodában a pekingi olimpia aranyérmes vízilabdázója, Varga Dániel.
2008. november 26. szerda 18:34 - Hírextra
A Vasas vízilabda-szakosztályát évek óta támogató Teva Magyarország Zrt. OTC üzletága a céggel kapcsolatban álló közel 2000 partner gyógyszerész év végi megajándékozása helyett - és az ő támogatásukkal - 10 millió forint értékű, Eurovit-vitaminokat és Neogranormon babaápolási-szereket tartalmazó adományt ajánlott fel. A karácsonyi meglepetés a Nagycsaládosok Országos Egyesülete segítségével jut el a leginkább rászoruló családokhoz - tájékoztatta az eseményt szervező Heart Communications az MTI-t.

Szabó Endre, a NOE elnöke elmondta: "Az egyesületnek 240 helyi szervezete van szerte az országban, így a nagylelkű felajánlással mintegy 1680, négy vagy annál több gyermeket nevelő családnak lesz biztosítva a téli vitaminszükséglete."

A Teva Magyarország Zrt., mint a magyar gyógyszerpiac egyik meghatározó szereplője, feladatának tekinti a családok egészségének megőrzését, valamint a nehéz helyzetben lévő, több gyereket nevelő szülők megsegítését. Idei adományával a cég hagyományt kíván teremteni abban a reményben, hogy ily módon sikerül több ezer, nagycsaládban élő gyermek és felnőtt számára biztosítani a téli időszak C-vitamin és multivitamin szükségletét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását