2024. április 19. - Emma

Nyártól a Bundesligában kézilabdázik Ilyés Ferenc

Bár Ilyés Ferenc, az MKB Veszprém kézilabdázója hosszabbítási ajánlatot kapott klubjától, végül úgy döntött, hogy jövő nyártól a német Lemgóban folytatja a pályafutását.
2008. november 26. szerda 18:12 - Hírextra
A 26 éves átlövőnek az idény végén jár le a szerződése a Veszprémmel, és menedzsmentjének tájékoztatása szerint ezt követően két évig, azaz 2011 júniusáig a Lemgót erősíti majd.

A 102-szeres válogatott kézilabdázó tavaly a nagy rivális Szegedtől érkezett Veszprémbe, ahol pályafutása legsikeresebb idényét tudhatja maga mögött: májusban a magyar bajnoki cím és a kupaezüst mellett KEK-győzelmet is ünnepelhetett, szeptemberben pedig a Bajnokok Tornáján végzett a második helyen csapatával.

A Lemgo jelenleg második a német pontvadászatban, azaz a BL-indulásra is esélyes. A Mocsai Tamást is foglalkoztató klub története során két nemzetközi kupagyőzelmet aratott: 1996-ban a KEK-serleget, 2006-ban pedig az EHF Kupát hódította el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását