2024. április 19. - Emma

Meghalt Flipper Öcsi

Kedden éjjel a Fejér megyei Szent György Kórházban meghalt Flipper Öcsi, a Hungária együttes és a Dolly Roll egykori énekese - adta hírül a Stop.hu internetes hírportál szerdán reggel.A kórházban az MTI kérdésére nem voltak hajlandók megerősíteni a zenész
2008. november 26. szerda 10:46 - Hírextra
A Stop szerkesztőségének tájékoztatása szerint a hírt egyik kollégájuk megbízható forrásból származó értesülése alapján tették közzé.

Flipper Öcsi - Jeszenszky Béla Tibor - 46 éves volt. Egy hónappal ezelőtt került kórházba. Életéért hetek óta küzdöttek a kórház dolgozói, többször volt intenzív osztályon. Állapota az utóbbi időben javulni látszott, de szervezete kedd éjjel feladta a küzdelmet.

Flipper Öcsi gyermekkorától zenélt, dobolni és csellózni tanult. Olyan neves tanároktól tanult énekelni, mint Sík Olga és Domahidy László. 1982-ben csatlakozott a Hungária zenekarhoz, két album, köztük az Aréna közreműködője volt. 1983-ban, a Hungária feloszlása után a Dolly Roll tagja lett, és 1987-ig maradt a zenekarral, több lemezükön szerepelt. Később a Step együttessel, majd szólóban koncertezett és készített lemezeket. 1998-ban ismét a Dolly Roll-lal adott koncertet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását