2024. május 2. - Zsigmond

Védtelenné lett az ország

Védtelenné vált az ország a nemzetközi gazdasági válság hatásaival szemben a kormánypárt bátortalan politikája miatt, és a legveszélyeztetettebb országok közé került - áll az SZDSZ kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2008. november 25. kedd 17:44 - Hírextra
A liberális párt arra reagálva írta ezt, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök blogbejegyzésében úgy fogalmazott: a költségvetés elfogadása legalább annyira az ellenzék kudarca, mint a kormány sikere.

Az SZDSZ szerint a kormány sokáig nem látta be, milyen veszélyek fenyegetik a magyar gazdaságot és a késlekedés majdnem államcsődhöz vezetett. "Az egyetlen dolog, amit egy felelős ellenzéki párt ebben a helyzetben tehet, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy Magyarország ne sodródjon tovább a gazdasági csőd felé, és megszavazza a költségvetést" - szerepel a kommünikében.

A kisebbségi kormány rossz politikát folytat, ezért az SZDSZ az ország érdekében azt tartaná helyesnek, ha a miniszterelnök érdemi cselekvéssel válaszolna az ország előtt álló gazdasági kockázatokra - fogalmaztak a liberálisok.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását