2024. április 27. - Zita

18 járatot kellett törölni

Eddig a sztrájk által érintett több mint 40 járatból 9 érkezőt és 9 indulót kellett törölni pénteken - mondta el Szollár Domokos, a Budapest Airport szóvivője az MTI-nek.
2007. április 6. péntek 16:23 - Hírextra
A földi kiszolgálást végző Celebi GH kfkt.-én csütörtökön délután fél háromtól szombaton délután fél háromig hirdetett sztrájkot a Légiközlekedési Dolgozók Független Szakszervezete (LDFSZ). A sztrájk első napján 3 légitársaság 5 járatát törölte, a többi már késésekkel de elindult. Pénteken valamennyi járatát törölte az EasiJet, a Lufthasa, és az Alitalia, valamint járatot törölt a British Airways is. A Lufthansa és a British Airways azonban jelezte utasainak, hogy más járatokkal eljuttatják őket úti céljukhoz.

A Malévet és a Malév által kiszolgált légitársaságokat a kétnapos munkabeszüntetés nem érinti, ezek a járatok menetrend szerint közlekednek.

A Malév a tervek szerint délután egy londoni 170 férőhelyes sűrítőjáratot is elindít a gatwicki repülőtérre. Erre a járatra automatikusan átkódolják azoknak a Malév jeggyel rendelkező utasoknak a jegyét, akik a British Airways járatával utaztak volna.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását