2024. április 18. - Andrea, Ilma

Ha túl hamar elélvezel

Korábban élvezel el, mint szeretnéd? Akkor te is a férfiak egy népes táborát szaporítod, szóval ne hidd, hogy egyedüli a problémád! Sajnos ez nem a legszerencsésebb társaság! A férfiak 99%-a viszont fel sem ismeri, vagy nem tartja gondnak ezt a tényt. De
2008. november 25. kedd 19:13 - Hírextra
A pasik többsége úgy gondolja, hogy az, mennyi idő alatt élvez el, az kiszámíthatatlan, és nem fejleszthető. Pedig nem! Hiszen az intim izmok edzhetők, a szexuális kitartás fejleszthető, szóval akár örökre búcsút inthetsz az idő előtti spriccelésnek is!

Végső Pont

A szexuális kontroll fejlesztésének egy kulcsa van: felismerni és kiszámítani a Végső Pontodat. Mi ez? Az utolsó utáni másodperc, ami után már nem tudod visszatartani magad. Amikor a vágy a tetőfokára hág és elélvezel, nincs az az agy, akarat, ami megakadályozhatná, hogy bekövetkezzen.

Az viszont csak az első lépés, hogy felismered a Végső Pontot. Ezután az következik, hogy ki tudd tolni ennek az idejét, és minél tovább bírd. A legtöbb pasi, aki már az aktus első perceiben elsül, ügyet sem vet rá, megy tovább. Majd a további intenzív testmozgás után elérik a Végső Pontot, amikor tudják, ha nem váltanak pózt azonnal, vagy nem pihennek, nincs tovább. De van egy rossz hír: innentől már nem lehet ugyanolyan jó.

De akkor mit lehet tenni?

A fenti példában az a hiba, hogy a pasik csak akkor kapnak észbe, amikor már nincs visszaút. Tehát túl későn! Végülis érhető az ok, hiszen ki gondolkodik akkor, ha elkapja a hév? Csak az élvezet lebeg a szemünk előtt!

Tervezz!

Csinál magadnak fejben egy 1-től 10-ig terjedő skálát, és ennek alapján osztályozd, milyen szintű élvezetet élsz át éppen. Az egyes a szex előtti állapot, amikor inkább izgatott vagy, de nem felizgult. A tizedik legyen a végső Pont, ahol már nincs ember, aki visszatarthatná spermáidat. Ez a képzeletbeli létra segít neked felismerni, ha túl gyorsan haladsz, és így gyanús, hogy hamarabb érsz célba a kelleténél. Nemcsak felismerni tudod majd, hanem fejleszteni is!

Szóval figyelem! Íme a haditerv!

1. A második menettől egészen addig, míg készen állsz az orgazmusra, tartsd észben a tervet!
2. Amilyen gyakran csak eszedbe jut, próbáld belőni, épp hányas szinten állsz! Félúton? Jegyezd meg, mennyi idő elteltével! Mindezt azért, hogy ne kövesd el azt a hibát, hogy ész nélkül rohansz a végső cél felé, tudattalanul!
3. A 6-os szinten már gondold végig, hogy hol tartatok a menetben. Ha még csak pár perc telt el, menj a 4-es lépésre.
4. Mielőtt eléred a 7-es, 8-as szintet, változtass valamit! Lehet az új póz, tempó, mélység, minden segít majd neked, hogy visszanyerd a realitásod, és irányítani tudd magad! A meccs máris meg van hosszabbítva!

Meglátod, ezekkel a lépésekkel legalább kétszer felméred, hol tartasz, hogyan tovább. Így garantált a lassítás!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását