2024. április 29. - Péter

Fogyasztó gatya

Férfi alsónadrágot mutatott be egy japán cég, amelynek segítségével viselője különösebb erőfeszítés nélkül megszabadulhat pocakjától. A Wacoal cég már 7,2 millió darabot adott el Japánban a legutóbbi három évben a szebbik nem részére készült változatból.
2008. március 19. szerda 09:30 - Hírextra

A találmány egy felmérés eredményére alapul, amely szerint a városban lakó, 30 és 40 év közötti férfiak 95 százalékának legnagyobb gondja a pocakosodástól való félelem. Ugyanakkor csak a városi dolgozók 47 százaléka hajlandó valamit tenni alakja megőrzése érdekében.

A Walcoal úgy véli, hogy megtalálta a megoldást egy olyan alsónadrág képében, amely gyaloglás közben fogyasztja a pocakot.

A combra és a fenék alsó részére simuló alsóneműnek köszönhetően a termet járás közben kiegyenesedik, és munkára készteti a hasizmokat, így a has lapos marad.

"Ez egy teljesen új elgondolás, elegendő csupán az alsóneműt viselni és a járásból máris testedzés lesz" - mondta Cukamoto Josikata, a Wacoal elnöke.

Japán a viszonylag egészséges táplálkozási szokásai ellenére sem mentes az elhízástól. Hivatalos adatok szerint a 127 millió japán közül mintegy 20 millióan szenvednek anyagcserezavartól, amely a has körül kialakuló zsírrétegben nyilvánul meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását