2024. április 29. - Péter

Mobiltelefonálás és a szex

Egy új felmérés szerint a felnőtt lakosság 11 százaléka szokta „romantikus pillanatok alatt” használni a mobiltelefonját. Vajon a rezgés miatt?
2008. november 23. vasárnap 08:05 - Hírextra
A 148 résztvevős internetes felmérés egyéb mókás eredményeket is szült. Minden öt emberből egy szokott temetéseken és esküvőkön telefonálni (remélhetőleg nem a sajátján!). Körülbelül 40 százalékuk pedig rendszeresen használja a telefonját biciklizés, lovaglás és repülés közben. Majdnem 80 százalék a törvényt megszegve mobilozik és telefonál, míg 5 emberből 4 használja a mobilját a WC-n.

Sajnos a felmérés nagyokat hallgat arról, hogy vajon hányan használják a maroktelefonjukat intim pillanatok közben a repülő mosdójában…

Ugyan sokan szeretünk száz százalékosan odafigyelni arra, ami történik velünk, mégis mindenki ismer legalább egy mobilfüggőt a környezetében. Tudod, miközben a szemedbe néz, de közben vadul SMS-ik az asztal alatt.

Mindent összevetve az emberek 95 százalékához sebészi úton rögzítették a mobilját. Legalábbis nagyon úgy tűnik. Általában munkához vagy játékhoz használják; szörnyű tragédiának élik meg és sebezhetővé teszi őket az adatvesztés és a kikapcsolt állapotban töltött idő.

És ezennel meg is érkeztünk nyugati civilizációnk egyik nagy problémájához: az elidegenedéshez. Ám ezzel már egy másik kutatás foglalkozik.

Ez utóbbi 2200 amerikai felnőtt részvételével folyt és azt az eredményt hozta, hogy a modern technológia közelebb hozta egymáshoz a család tagjait. Többet kommunikálnak egymással –még ha mobilon keresztül is -, online élményeiket megosztják és együtt szörfölnek az interneten.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását