2024. május 5. - Györgyi

Ne induljanak el!

Az Útinform azt javasolja az autósoknak, hogy halasszák el tervezett utazásukat, ha pedig úton vannak, vezessenek nagyon óvatosan. Az ország több főútján jegessé, síkossá vált a burkolat, több autó keresztbefordult az úton, és koccanásos balesetek is tört
2008. november 22. szombat 20:12 - Hírextra
Az Útinform azt is tanácsolja, hogy téli gumi nélkül ne induljanak útnak az autósok. Szombat esti tájékoztatásuk szerint a lehűlés következtében jegessé, síkossá vált a burkolat az M6-os autópályán, az M3-as autópályán (a Heves megyei szakaszon), valamint az M8-as autóúton. Az M3-as autópályán Gödöllőtől csak lépésben lehet haladni.

A 8-as főúton Ajkarendek és Veszprém között autók fordultak keresztbe a havas úton. A 10-es főúton Solymártól Dorogig havas, jeges a burkolat, lefagyások vannak, több koccanásos baleset történt.

Az M5-ös autópálya 38-as kilométerénél, a Budapest felé tartó oldalon egy autó lecsúszott az útról és a fák között kötött ki, személyi sérülés nem történt, de a forgalom akadozik - jelentette tudósítónk.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását