2024. április 26. - Ervin

Jégkorongozókat, versenytáncosokat, gyermekkórházat támogat az Austrotherm

A napokban kötött szerződést a hőszigetelő-anyag gyártásban Magyarországon a piacvezetők közé tartozó Austrotherm Kft. és a Magyar Jégkorong Szövetség.
2008. november 21. péntek 09:00 - Hírextra

Az üzleti titokként kezelt, de több milliós szponzorálási megállapodásról Kruchina Sándor, az Austrotherm Kft. marketing vezetője elmondta, hogy a tavasszal,  szép sikert elérő jégkorong válogatottal azért is állapodtak meg, mert a XXI. század sportjának tartott jéghoki ugyanolyan dinamikus, energikus és eredményes, mint a cég. Példát vehetnek a csapattól a cég dolgozói is a mindennapi munkánkban. A szép eredményekért meg kell harcolni, még akkor is, ha az ellenfelek lehetőségei gyakran jobbak, mint a mieink – jelentette ki Kruchina Sándor.

Az Austrotherm Kft. egyébként idén lényegesen bővítette szponzori tevékenységét. Míg tavaly a latin-amerikai táncok országos bajnokságát, addig idén az IDSF nemzetközi versenyét támogatja ebben a műfajban. A nagy érdeklődésre számot tartó esemény november 22-én lesz Győrben, az Austrotherm Kft. szűkebb pátriájában.

Hosszú távú befektetésként kezelik, azt az egymillió forintos támogatást is, amelyet a szekszárdi kórház gyermekosztályának ajánlottak fel.

Forrás: Gáti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását