2024. április 27. - Zita

Emberrablás Budapesten

Kevesebb mint 24 óra alatt vette őrizetbe csütörtökön a rendőrség azt a két jordán férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy elraboltak egy 20 éves fiút, és 10 millió forintos váltságdíjat követeltek érte - közölte a BRFK csütörtökön az MTI-vel. Az elrabolt f
2008. november 20. csütörtök 20:56 - Hírextra
Szerdán este érkezett bejelentés egy ügyvédtől arról, hogy ismeretlenek elraboltak egy 20 éves budapesti fiút, és 10 millió forint váltságdíjat követelnek a nővérétől - tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya.

A nyomozók a bejelentés után felvették a kapcsolatot az elrabolt fiú nővérével, aki elmondta, hogy korábban egy pénzváltó alkalmazottja volt, és elszámolási vitába keveredett öccse elrablóival, akik azzal fenyegették meg, hogy megölik a fiút és az édesanyját is, ha nem kapják meg a váltságdíjat.
A szervezett bűnözés elleni osztály és az akció osztály a két férfit a pénzátadás helyszínéül megjelölt hely közelében fogta el szerdán az elrabolt fiú szállítására is használt terepjáróban. A BRFK tájékoztatása szerint ekkor még nem tudták, hogy a fiút hol őrzik.

A fiatalembert a XIII. kerületi Fiastyúk utcában engedték szabadon csütörtökön. A rendőrség feltételezése szerint az elkövetők bűntársai a gyors rendőrségi eredményektől ijedhettek meg, s ezért engedték el az elrabolt fiatalembert.

A BRFK szervezett bűnözés elleni osztálya a két jordán férfi őrizetbe vétele mellett előterjesztést tett letartóztatásukra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását