2024. április 29. - Péter

Vadászat a felesleges táblák ellen

A felesleges KRESZ-táblák kiszűrésére táblavadászatot hirdet a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság - tájékoztatta a rendőrség kedden az MTI-t.
2008. november 18. kedd 11:44 - Hírextra
A bizottság arra biztatja a lakosságot, hogy a közlekedésbiztonság javítása és a közlekedésben résztvevők felesleges szankcionálásának elkerülése érdekében jelezzék, ha Heves megyében november 20. és december 2. között általuk feleslegesnek ítélt KRESZ-táblával találkoznak - mondta el a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Aki indokolatlan, indokolatlannak tűnő vagy megtévesztő KRESZ-táblákkal, esetleg "kint felejtett" táblával találkozik Heves megye útjain, az a tábla fotóját vagy az azonosításhoz szükséges helyszín pontos leírását jutassa el a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság részére. Akik közlekedésbiztonsági szempontból valós problémát tárnak fel, sorsoláson vesznek részt, a fődíj egy ingyenes "csúszóspályás" vezetéstechnikai képzés.

Az érdemi bejelentések utólagos közlekedésbiztonsági felülvizsgálatát a rendőrség és a programban részt vevő hatóságok a jövő év folyamán hajtják végre, amelynek eredményéről tájékoztatják a lakosságot - tette hozzá Soltész Bálint szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását