2024. április 24. - György

Fontos győri diadal

A Győri Audi ETO KC fontos győzelmet aratott hazai közönség előtt a címvédő orosz Zvenyigorod ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája harmadik fordulójában.
2008. november 16. vasárnap 20:57 - Hírextra
A több világbajnokkal felálló vendégek csak rövid ideig vezettek, majd lassan beindult az ETO-henger. Negyedóra és 9-7 után 16-8-ig megugrott a Győr. A szünet előtt kisebb hullámvölgy következett, így - némileg ingerülten - időt kért Konkoly Csaba. A vezetőedző nem véletlenül aggódott, egy hete ugyanis tetemes előnyt herdált áll csapata, és kapott ki így a vendég dán Ikasttól. A fejmosás hatott, Vérten kettős emberhátrányban is betalált.

A fordulás után nem változott a kép, a magyar bajnok biztosan őrizte előnyét. Az 51. percben, 26-18-nál időt kértek az oroszok, hátha tudnak faragni a hátrányon. Tudtak, mert a vége 29-23 lett.
A még nagyobb különbségű siker azért is lett volna fontos, mert elképzelhető, hogy a két csapat azonos pontszámmal végez, és akkor az egymás elleni két eredmény dönt a továbbjutásról.
A macedóniai Eb miatt most hosszú szünet következik, a BL-sorozat januárban folytatódik. A Győr január 3-án az Ikast vendége lesz.

Eredmény:
A csoport, 3. forduló:
Győri Audi ETO KC - Zvenyigorod (orosz) 29-23 (17-10)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását