2024. április 28. - Valéria

Érj magadhoz!

A maszturbáció nem az egyetlen módja annak, hogy szeresd és kényeztesd magad, de ha képes vagy ellazulni, mélyebb és intenzívebb orgazmusban lesz részed.
2008. november 16. vasárnap 17:53 - Hírextra
Gyötörj, kutass és izgass

Ébreszd fel a benned lakozó istennőt azzal, hogy megérinted és simogatod a tested, elkerülve az intim testrészeidet legalább 20-30 percig. Cirógasd a lábaidat, a belső combjaidat, a kezeidet, lábfejedet, gyengén dörzsöld a melleidet. Érezd a lüktető szexuális energiát az egész testedben, növeld az intenzitást azáltal, hogy még jobban figyelsz és koncentrálsz magadra.

Amikor már az egész tested bizsereg, gyengéden, érzékien érintsd meg a melleidet, finoman simogasd az ajkaidat,a csiklódat (de ne nyomd túl erősen ezt a pontot). Fedezd fel, hogy tested melyik területe mire érzékeny, milyen reakciót vált ki egy-egy érintés.

Találd meg a G-pontodat

A legtöbb idegvégződés a vaginában található, tehát ez a hely a titok nyitja. Lassú nyomásokkal gyönyört okozhatsz magadnak.

Helyezd az ujja(i)dat a vaginádba, majd csúsztasd egy kicsit mélyebbre őket. Fedezd fel belül is magad. Érezd, ahogy a csiklód megduzzad, amint egyre jobban felizgulsz. A G-pontot pedig a vaginád belső falán találod meg.

Ha ezt az enyhén domború területet masszírozod, valamint ujjaiddal hívogató mozdulatot teszel a vaginádban, az eddigi legjobb élményt nyújtod majd magadnak. A másik kezedet is használd: kényeztesd a melleidet, simogasd a hasadat és a combjaidat.

Ne felejtkezünk el a férfiakról sem…

Először is teremts érzéki, buja környezetet. Feküdj vagy ülj valami kényelmes felületre, mondjuk az ágyra, vagy a fürdőkádra, állj fel, vagy egyszerűen csak tedd azt, amihez éppen kedved van. A legtöbb férfi nem fordít elég időt magára és a testére, szóval szánj időt arra, hogy felfedezd magad, és teljes egészében éld át a feltörő érzelmeket és érzéseket.

Ezek is mind a te részeid, és a szexuális lelkedé, úgyhogy fejezd ki őket szabadon. Ne fojtsd magadba a frusztrációidat, sérelmeidet, és bosszúságaidat. Engedd át magad a tiszta és természetes gyönyörnek.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását