2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Madonna árváknak gyűjt

Madonna körül még mindig zajlik az élet. Javában tart a Sticky and Sweet névre keresztelt turnéja, és a válása is folyamatban van, de mindezek mellett három gyerekére és a jótékonykodásra is el-elcsíp egy kis időt. Most éppen a nagylelkű díva szerepében t
2008. november 16. vasárnap 17:45 - Hírextra
- Saját szememmel láttam, hogy a malawi lányok egyetlen esélye az lenne, ha gimnáziumba járhatnának. Úgyhogy elhatároztam, segítek nekik, hogy a legjobbat hozhassák ki magukból – hallható a videóüzenetben, amit a weboldalára töltött fel.

Az 50 éves énekesnő nem a levegőbe beszél, hiszen adoptált gyermeke, David is egy a sok szegény sorsú, malawi gyerek közül. Madonna kitér arra is az üzenetben, hogy az afrikai lányokat senki sem bátorítja továbbtanulásra, sőt, általában meg is tiltják nekik, pedig csak így törhetnek ki a nyomorból.

- Arra kérlek titeket, hogy látogassátok az oldalamat. Nagyra becsülném, ha segítenétek is adományokkal, vagy csak azzal, hogy terjesztitek a hírt, és minél többször felkeresitek a portálomat – zárja közleményét a sztár.

Vajon a válás vagy a ragadós turné apasztotta le így a bankszámláját?
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását