2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Karrier a mekiben

Súlyosan beteg gyermekek megsegítésére fognak össze magyar hírességek az egyik gyorsétterem-lánccal: színészek, műsorvezetők, közismert személyiségek állnak pult mögé, hogy felhívják a figyelmet a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány tevékenységére.
2008. november 14. péntek 16:28 - Hírextra
Az étteremlánc immár tizennegyedik alkalommal hirdeti meg Nyújtsd a kezed! elnevezésű adománygyűjtő akcióját, amelynek során november 17. és 23. között minden eladott adag sült burgonya árából 40 forint, valamint az ez alkalomból egészen karácsonyig árusított színes mobildíszek bevétele gazdagítja majd az alapítványt.

Az adománygyűjtő program kiemelt napja november 22., szombat, amikor több száz híresség is beáll a pultok mögé, hogy az alapítvány tevékenységére felhívja a figyelmet.

Budapesten az Astoriánál lévő étteremben a Cool TV műsorvezetői, a Móricz Zsigmond körtérinél a Viva Tv műsorvezetői, a Moszkva térinél modellek, szépségkirálynők, az Aréna Plázában a Jóban Rosszban című sorozat szereplői, a Nyugati téri étteremben pedig az MTV műsorvezetői szolgálják ki a vásárlókat - tudatta a Magyarországi McDonald's Étterem Hálózat Kft.

Tavaly a kampány során 23 és fél millió forint gyűlt össze, ezt az összeget az éttermek perselyeibe dobott 30 millió forinttal bővítette az étterem-lánc. Az összegből a budapesti Ronald Ház megújítását végezték el, aminek költsége a 4 szintes, 20 apartmant működtető ház esetében több mint 50 millió forint volt.

Magyarországon két Ronald ház épült az elmúlt évek adományaiból, Budapesten és Miskolcon. Mindkét házban súlyosan beteg gyermekeknek és családtagjaiknak biztosítanak térítésmentes elhelyezést a kórházi kezelés időszaka alatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását