2024. április 30. - Katalin, Kitti

Akkreditált nagykövetekkel találkozott a Fidesz

A magyar-szlovák viszonyról is szó volt a Fidesz és a Magyarországra akkreditált nagykövetek szerdai budapesti találkozóján, amelyen Szlovákia is képviseltette magát, de nem nagyköveti szinten; erről Németh Zsolt, az ellenzéki párt külügyi kabinetvezetője
2008. november 12. szerda 20:26 - Hírextra
Németh Zsolt a külügyi bizottság szerdai ülése után elmondta: rendszeresen tartanak diplomáciai egyeztetéseket, amelyekre a Magyarországra akkreditált valamennyi nagykövetet meghívják.
Mint kifejtette, a mostani találkozón Navracsics Tibor frakcióvezető és Varga Mihály alelnök beszélt a Fidesz pénzügyi válsággal kapcsolatos álláspontjáról, az aktuális külpolitikai kérdések sorában pedig szó esett a magyar-szlovák viszonyról is.

A Fidesz ebben az ügyben az eddig is ismert álláspontját mondta el - közölte Németh Zsolt, aki a nagykövetek véleményéről nem kívánt beszámolni, a zárt ülésre és a misszióvezetők kérésére hivatkozva.

Arra a kérdésre, hogy a szlovák nagykövet jelen volt-e a találkozón, Németh Zsolt azt mondta: személyesen nem, de a budapesti szlovák nagykövetség képviseltette magát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását