2024. május 9. - Gergely

Megházasodott a világ legkövérebb embere

Manuel Uribe, a világ legsúlyosabb embere, aki hat éve nem hagyta el ágyát, vasárnap Mexikóban feleségül vette négy éve ismert barátnőjét, a 38 éves Claudia Solis-t.
2008. október 27. hétfő 10:57 - Hírextra
A menyasszony elefántcsont színű, vállpánt nélküli ruhában, diadémmal a fején, világító pink színű rúzzsal a száján, egy lépcsősoron lelépdelve érkezett meg vőlegénye oldalára. A hófehér selyemingbe öltözött Uribe több mint négyszáz vendégük jelenlétében a boldogító igen kimondása után örömkönnyekben tört ki.

Az ifjú házasok hagyományos első tánca alatt Uribe és Solis egymás kezét fogva ringatózott a romantikus ballada ritmusára. Az ötemeletes tortából azonban diétája miatt nem kaphatott a vőlegény. A 43 éves egykori szerelő menyegzőjét a Discovery Channel dokumentumfilmben tárja hamarosan a világ elé.

Uribe 2006-ban került be a Rekordok Könyvébe 560 kilogrammos súlyával, ám azóta Solis közreműködésével sikeresen megszabadult 250 kilogrammtól. Elmondása szerint most a "világ legtöbb súlyt leadó embere" címet célozta meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását