2024. május 12. - Pongrác

Egy testben nő, férfi és polgármester

"Felemás" polgármestert választott magának egy amerikai kisváros: az illető deréktól felfele nő, lefele férfi. Stu Rasmussennek hívják az enyhén "kentaúr" - vagy kentanő? - jellegű illetőt, aki Silverton városának első embere.
2008. november 11. kedd 09:48 - Hírextra
"Totális" férfiként korábban kétszer volt már polgármester, aztán pár éve kebleket műttetett magának, női ruhát öltött és "átnyergelt" tűsarkú cipőre, abból is az igen magas, 8 centis sarkúra. Ennek ellenére sikerült győzedelmeskednie egy "tetőtől talpig" férfin, a legutóbbi polgármesteren. Utóbbi 1512 szavazatot kapott, míg Rasmussen 1988-at.

Külön érdekesség, hogy az immár 60 éves "NŐkentaÚR" egyáltalán nem meleg, még csak nem is biszexuális, hanem heteroszexuális. 35 éve él együtt barátnőjével, aki talpig nő.

"Heteroszexuális férfi vagyok, aki nőnek tűnik" - mondta Rasmussen, az Egyesült Államok első ilyen, mondhatni "nemesen ötvözött" polgármestere.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását