2024. május 3. - Tímea, Irma

Bea asszony kiesett

Gáspár Bea esett ki a Szombat esti láz második adásában. Győzike felesége azért nem intett végleg búcsút a táncparkettnek, hiszen a döntőben minden addig kiesett pár is újra felhúzza a tánccipőt.
2008. november 9. vasárnap 17:04 - Hírextra
A Szombat esti láz második adásában a táncospárok részben a jive, részben pedig az angolkeringő lépéseivel kápráztatták el a nagyérdeműt. A Keresztes Ildikó-Dobrády Ákos duó nevével fémjelzett nyitány után elsőként Katus Attila és párja, Molnár Andrea lépett a showműsor parkettjére egy dinamikus jive-val, és azonnal lehengerelte a zsűrit.

Hasonlóan káprázatos és az ítészek által magas pontszámmal honorált produkció volt a fantasztikus Udvaros Dorottya és partnere, Angyal András által előadott angolkeringő. Stohl András és Südi Iringó produkcióját valamivel kevesebbre tartotta a zsűri, mint a múlt héten.

Gáspár Bea és Cseh Szakál Tibor angolkeringője dícsérő szavakat, de nem túl magas pontszámot kapott a Medveczky Ilona, Pálinkó Lujza, Böhm György és Zsámboki Marcell által alkotott zsűritől. Kiss Ramóna és Markó Róbert extravagáns matrózruhában ropta, ezúttal Böhm Györgynek is kevesebb panasza volt a Barátok közt sztárjának lábmozgására.

Dammak Jázmin és Kovács Zoltán az angolkeringőt járó párok sorát gyarapította. Jázmin ahogy a múlt héten, most is királynőhöz méltó kecsességgel mozgott partnere oldalán. Csányi Sándor és Práger Kitty jive-ja két felszabadult táncos produkciója volt, így Csányi Sándoréknak ezúttal talán még a magyar nők legendásan jó ízlésére sem volt szükségük. Csipa és Csézy vendégprodukciója után lezárták a szavazást, és a zsűri valamint a nézők szavazatainak egyesítésével kialakult sorrend szerint a Gáspár Beáéknak kellett elköszönniük a show-tól.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását