2024. május 6. - Ivett, Frida

Két férfit ölt meg egy kisgyerek

Egy nyolcéves kisfiút azzal vádolnak, hogy agyonlőtte az apját és egy másik férfit az egyesült államokbeli Arizona állam egyik településén.
2008. november 8. szombat 07:50 - Hírextra
A Phoenixtől 150 kilométerre fekvő négyezres lélekszámú St. Johns rendőrfőnöke, Roy Melnick pénteken elmondta, hogy a kisfiút kétrendbeli emberöléssel vádolják.

A két áldozat: a férfi 29 éves édesapja és egy 39 éves férfi.A gyilkosság még szerdán történt. A rendőrség röviddel a lövöldözés után érkezett a házhoz, és az egyik áldozatot a bejárati ajtó előtt, a másikat pedig az emeleten találta.

Melnick elmondta: a fiú először tagadta, hogy köze lenne a kettős gyilkossághoz, majd később beismerő vallomást tett.A rendőrség nem tudja, mi lehetett a gyilkosság indítéka.

Benjamin Brewer ügyvéd pénteken közölte: a rendőrség túllépett a hatáskörén, amikor nem hozzátartozó vagy ügyvéd jelenlétében hallgatta ki a kisfiút.

Egy bíró a pénteki meghallgatás után úgy ítélte meg, van lehetséges ok azt feltételezni, hogy a kisfiú követte el a gyilkosságokat.A fiút egy fiatalkorúak számára fenntartott fogdában őrzik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását