2024. május 17. - Paszkál

Maradon a MU edzésén járt

Különleges élményben volt része pénteken az Arsenal elleni szombati rangadóra készülő Manchester United labdarúgóinak, ellátogatott ugyanis az edzésükre Diego Maradona, az argentin válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya.
2008. november 7. péntek 16:23 - Hírextra
A dél-amerikai szakember körutat tesz Angliában, hogy megnézze és beszéljen jelöltjeivel, akikre a jövőben számít a nemzeti csapatban.

Maradona a tréning után tárgyalt Carlos Tevezzel, de a keret többi tagjára is nagy benyomást tett, így Rio Ferdinandra is, aki 30. születésnapja alkalmából egy dedikált mezt kapott tőle.

"Olyanok voltunk, mint a kisdiákok, amikor egy sztár látogat el az iskolájukba" - mondta Ferdinand. "Megnézte az edzésünket, és azt hiszem, a mester örülne neki, ha minden nap itt lenne, mert egyértelműen emelkedett a gyakorlás színvonala. Mindannyian le akartuk nyűgözni őt."

A védő hozzátette: gyermekkorában, amikor elkezdett focizni, Maradona volt az egyik példaképe.
"Megvolt az összes meccse videón, és a pályán mindenki Maradona akart lenni. Igazán szép születésnapi ajándék volt, hogy megrázhattam a kezét, megölelhettem és készíthettünk egy közös fényképet."

Sir Alex Ferguson vezetőedző is elismerően nyilatkozott a vendégről."Természetesen mindig vita tárgya, hogy ki minden idők legjobbja, de ha két-három nevet is lehet említeni, akkor ő mindenképpen ott van köztük. Csodálatos játékos volt" - fogalmazott a tréner.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását