2024. május 2. - Zsigmond

Todpmányos konferencia a BGF-en

Az arab és távol-keleti üzleti kommunikáció, a globális felmelegedés gazdasági hatásai, a magyar lakosság pénzügyi szokásai, az euró bevezetésének a hatásai szerepelnek többek között a ma Budapesten kezdődő kétnapos tudományos konferencia témái között - k
2008. november 6. csütörtök 06:40 - Hírextra
A Kultúraközi párbeszéd az üzleti világban címmel tartandó Tudomány napja alkalmából rendezett tanácskozáson 176 - köztük több külföldi - előadó szólal fel.

Az előadók körüljárják, hogy megvan-e a bizalom Magyarországon a professzionális pénzügyi tanácsadás, mint szolgáltatás iránt, terítékre kerül a bankmarketing néhány aktuális problémája, s szó lesz kommunikációs stílus vizsgálatokról nemzetközi összevetésben.

A konferenciával remélhetőleg nemcsak a tudományos élet, hanem hazánk nemzetközi gazdasági kapcsolatainak fejlesztése terén is sikerül pozitív impulzusokkal szolgálni - mondta a rendezvény kapcsán Sándorné Kriszt Éva, a Budapesti Gazdasági Főiskola rektora.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását