2021. november 28. - Stefánia

Hitelre vettek autót hajláktalanok

Hajléktalan, illetve rossz anyagi helyzetben élő kaposváriakkal hitelre autókat vetettek meg, majd a gépkocsikat ismeretlen helyre szállították egy bűncselekmény-sorozat résztvevői; jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett csalás megalapozott gyanúja mia
2008. november 5. szerda 14:00 - Hírextra
A dél-dunántúli régió több városára kiterjedő bűnügy szerdai kaposvári sajtótájékoztatóján Szabó Dávid főhadnagy elmondta: eddigi ismereteik szerint a csalássorozat gyanúsítottjai legalább tizenhét autót vetettek meg így a múlt évben, és ezzel tizenegy banknak mintegy harmincmillió forint kárt okoztak.

A kölcsönöket hamis munkáltatói igazolásokkal és egyéb hamis okiratokkal vették fel, áruhiteleket is igénybe vettek, néhány lízingelt autóra pedig lopást jelentettek be.

Az ügy értelmi szerzője két kaposvári és egy csömendi férfi, mindhárman többszörösen voltak már büntetve. Rajtuk kívül húsz-harminc gyanúsítottja is lehet az ügynek.
A csalók akár nyolc év szabadságvesztéssel is számolhatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását