2024. május 14. - Bonifác

Bővül a lovasközpont

Új, többfunkciós épületet adtak át a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás Központjában.
2008. november 5. szerda 15:45 - Hírextra
A Pannon GSM Távközlési Zrt. tavaly decemberben adott 25 millió forintos támogatásából megvalósított új előadóteremben továbbképzéseket és különböző foglalkozásokat tudnak tartani, de már idén nyáron is alkalmas volt az épület arra, hogy három - a Lovasterápiás Központban táborozó - csoport megszálljon benne, továbbá helyet biztosított fotókiállításnak is.

A teljesen új, az ÁNTSZ előírásainak megfelelően kialakított vizesblokkok, valamint a két kialakított vendégszoba is az intézetbe látogató gyermekek, szakemberek és az ott dolgozók kényemét szolgálja - tudatta a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 1990 májusában alakult a hannoveri szervezet mintájára. A kiemelten közhasznú szervezet célja a fizikailag- és értelmileg sérült, az árva és más rászoruló gyermekek felkarolása, életkörülményeik javítása. Tevékenysége igen szerteágazó, többek között egészségügyi, gyermekélelmezési, nevelőszülői, lovasterápiás programot, üdültetést, ösztöndíjprogramot foglal magába.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását