2024. április 24. - György

Hamiltonnak még két világbajnoki cím kell

Még kétszer kell megismételnie vasárnapi diadalát Lewis Hamiltonnak, a Forma-1 újdonsült világbajnokának, hogy megkaphassa álomautóját, egy McLaren F1 LM-et.
2008. november 4. kedd 10:41 - Hírextra
Ron Dennis csapatfőnök ugyanis ebben az esetben odaadja a brit kiválóságnak azt a wokingi főhadiszálláson kiállított modellt, amely egyike az 1995-ben legyártott hat példánynak, és becslések szerint 8 millió dollárt (1,6 milliárd forint) ér.

"Keményen fogok dolgozni, hogy megszerezhessem ezt a csúcskocsit. Tízéves koromban kaptam karácsonyra egy szép könyvet, amelynek ez volt az címlapján, azóta vágyom rá. Minden alkalommal, amikor belépek a gyárba, megcsodálom, kinyitom az ajtóit, megszagolom. Ez a világ legszebb és legdrágább autója, és szeretném megkapni" - mondta a 23 éves pilóta.

A cég büszkesége - amely Bruce McLaren versenyszínének emlékére csak narancssárgában létezik - 680 lóerős, 2,9 mp alatt éri el a 100 km/órát, végsebessége pedig 362 km/ó. Az öt eladott darabból három a brunei szultán garázsában található.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását