2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Splash Évit megtámadták

Lefújták gázspray-vel, majd elszaladtak a táskájával. Az eset évekkel ezelőtt történt, amikor Évi a Splash együttesben énekelt.
2008. november 2. vasárnap 08:52 - Hírextra

- Sötétedéskor mentem az utcán, és csak annyit hallottam, hogy valaki szalad mögöttem. Mire megfordultam, az illető már mellém ért, gázspray-vel lefújt, és kikapta a kezemből a táskámat. Benne volt a fél életem, ráadásul éppen akkor kaptam meg a gázsimat, úgyhogy a pénzemet is elvitte.  Az irataim szerencsére fél év múlva előkerültek, de az eset mély nyomot hagyott bennem. Azóta is, ha csak elfut mellettem valaki, összerezzenek.

Sári Évi már többször nyilatkozott arról, hogy két alkalommal eljárt a keze, amikor valaki tolakodóan viselkedett vele. A lány azonban csupán figyelmeztetésként kevert le egy-egy kisebb pofont, ugyanis szerinte nem lehet a dolgokat erőszakkal elintézni, ráadásul rosszul van a verekedéstől.

- Egy helyen szoktam csak ütni-rúgni: az edzőteremben, ugyanis korábban thai-gerire jártam. Ez egy rendkívül megterhelő edzés, de remekül le lehet vele vezetni a feszültséget. Thai boxos ütések, rúgások felhasználásával gyakoroltuk a koreográfiát, és zsákoltunk is, amit különösen szerettem, mert ilyenkor a zsák helyébe képzelhettem azt, akire haragudtam. Ráadásul az edző nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy helyesen tanuljuk meg a mozdulatokat, így nem sérültünk meg.

Bár Évi már akkor is thai-gerire járt amikor megtámadták, mégsem alkalmazta még soha az edzésen tanultakat.

- Remélem, erre nem is lesz soha szükség, én ugyanis nem vagyok híve az erőszaknak. Nem is tudom, mennyire tudnám hasznosítani a teremben tanultakat, hiszen nem arról van szó, hogy évekig űztem volna valamilyen harcművészetet. Egyébként pedig már a verekedős filmektől is rosszul vagyok.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását