2024. május 6. - Ivett, Frida

Soproni liga 13

A Vasas hazai környezetben, meggyőző játékkal 4-1-re nyert a Fehérvár ellen a labdarúgó Soproni Liga 13. fordulójában. A piros-kékek ebben a szezonban hetedik mérkőzésükön a hatodik győzelmüket könyvelhették el az Illovszky Stadionban.
2008. november 1. szombat 17:37 - Hírextra
Eredmény:
Vasas-FC Fehérvár 4-1 (2-1)
---------------------------
Illovszky Stadion, 1500 néző, V: Solymosi
gólszerzők: Divic (30., 67.), B. Tóth (44.), Németh N. (87.) illetve Pavlicic (40.)

Vasas:
------
Borszéki - B. Tóth (Somorjai, 84.), Paripovic, Unierzyski, Tóth A. (Piller, 61.) - Sowunmi, Pavicevic, Dobric, Lazckó (Lázok, 70.) - Németh N., Divic

Fehérvár:
---------
Sebők - Andic, Koller, Lázár (Nagy D., 80.), Mohl - Farkas B., Sifter, Pavlicic, Dvéri (Polonkai, 64.) - Simek (Kulcsár, 64.), Sitku

Hazai környezetben a Vasas lépett fel támadólag, ennek Divic remek kapásgólja révén meg is lett az eredménye. A fehérváriak azonban egyenlítettek, mégis a félidő vége előtt B. Tóth ismét az angyalföldieket juttatta vezetéshez.

A szünet után sem tudott mit kezdeni a vendéggárda a jól záró Vasas-védelemmel, ráadásul a piros-kékek Divic révén kétgólosra növelték előnyüket. A hajrában Divic újra megvillant, ezúttal Némethnek adott gólpasszt, így kialakult a 4-1-es végeredmény.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását