2024. május 27. - Hella

Találkozz a metál skandináv isteneivel!

A finn Sonata Arctica rajongói már minden bizonnyal tudják, hogy kedvenceik november 14-én fellépnek Budapesten. Újabb örömhírrel szolgálhatunk: a Pont FM rádiónak köszönhetően 10-en személyesen is találkozhatnak a metalbanda tagjaival!
2008. október 31. péntek 19:00 - Pont FM 88.1
November 14-e igazi metal ünnepnek számít, főleg a „sarkvidéki szonáta” rajongóinak, hiszen a finn Sonata Arctica fellépésén tombolhatják ki magukat a műfaj kedvelői. A Pont FM 88.1 úgy gondolta, hogy lehet még fényesebbé tenni ezt az estét: játékunk 10 szerencsés résztvevője személyesen is megismerkedhet a zenekar tagjaival. Ráadásul öten a koncert utáni banketten is részt vehetnek.

Hogy mit kell tenni? Regisztrálj a koncert@pontmedia.hu e-mail címen egy frappáns jeligével, és természetesen ne feledd el megadni elérhetőségeidet, hogy tudjunk értesíteni, ha te is a nyertesek közé kerülnél. Nagyon fontos, hogy rendelkezz jeggyel a koncertre. Ezek után már nincs más teendőd, mint várni, és várni.

A játékra jelentkezni november 12-én délig lehet, ugyanis a sorsolás ezen a napon, a Pont FM rádió délutáni műsorában, a Rocközönben élő adásban történik majd. Ekkor értesítjük telefonon a nyerteseket is.

További információkért keresd a www.pontfm.hu weboldalt!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását