2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Összesett egy játékos a Real meccsen

Ruben De La Redet, a Real Madrid labdarúgóját kórházba kellett szállítani csütörtök késő este, miután csapata Real Union elleni Király Kupa-mérkőzésén a pályán összeesett.
2008. október 31. péntek 09:03 - Hírextra
A fiatal középpályás a találkozó 13. percében az ellenfél 16-osának vonalánál minden előzmény nélkül összecsuklott, s eszméletlenül terült el a földön. A madridi csapat orvosa és gyúrója azonnal a segítségére sietett és néhány perc után sikerült magához téríteni De La Redet, akit azonnal az iruni kórházba szállítottak.

A fővárosi együttes vezető orvosa, Carlos Diaz szerint valószínűleg a nagy fizikai megterheléstől ájult el a futballista, aki már jobban van és valószínűleg még csütörtökön visszautazhat Madridba.
"A most elvégzett vizsgálatok szerint minden rendben van vele. Most még megfigyelésre benntartják, aztán valószínűleg pénteken kiengedik. Madridban természetesen további teszteket végzünk majd, hogy kiderítsük a rosszullét pontos okait" - nyilatkozta csütörtök éjszaka Diaz.

A nyolcaddöntőbe jutásért folyó párharc első mérkőzésén nagy meglepetésre a harmadosztályú hazaiak 3-2-re nyertek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását