2024. április 29. - Péter

Támogatják a 4-es metró új projektigazgatójának kinevezését

Vita nélkül, egyhangú szavazással támogatta a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön azt, hogy a BKV vezérigazgatója Klados Gusztávot nevezze ki a BKV Zrt. DBR Metro Projekt Igazgatósága új vezetőjének.
2008. október 30. csütörtök 13:17 - Hírextra
Klados Gusztáv Balogh Árpádot váltja novembertől, aki közös megegyezéssel nemrég távozott posztjáról.Az új igazgató a közgyűlés elé benyújtott önéletrajza szerint építőmérnökként 1972-től Magyarországon és a világ több nagyvárosában vett részt metró- vagy alagútépítésben. Athénban és Kalkuttában például a metró-, a La Manche-csatorna alatt pedig az alagútépítésben vett részt. Októbertől már a 4-es metró kooperatív projektmenedzsereként tevékenykedik.

Lakos Imre (SZDSZ), a városüzemeltetési bizottság elnöke az MTI-nek elmondta, hogy a BKV megállapodott a 4-es metró alagútját építő Bamco konzorciummal, s így várhatóan rövidesen tovább fúrják az alagutat. Emiatt a beruházó nem számít további csúszásra - jegyezte meg a politikus, akit csütörtökön a közgyűlés az önkormányzat közlekedési tanácsnokává választott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását