2024. május 2. - Zsigmond

Árverés az AIDS Segély Alapítványért

Aranygombos farmernadrágra lehetett licitálni az egyik belvárosi üzletben. A klasszikus szabású nadrág kikiáltási ára - nem véletlenül - 501 euró volt. Végül 150 ezer forintért kelt el, a bevételt a magyar AIDS Segély Alapítvány javára utalják át.
2008. október 30. csütörtök 21:26 - Hírextra
A Levi,s limitált szériában gyártotta 24 karátos aranygombbal díszített, a legfinomabb anyagból varrt, gondosan koptatott nadrágjait. Magyarországra két darab jutott el, az egyiket 501 euróért lehet megvásárolni, a másikat csütörtök este elárverezték. A nyilvános árverésen végül Dukai Regina modell, énekesnő birtokába került - 150 ezer forintért - az aranygombos ruhadarab. A nadrág ellenértékét átutalják az alapítványnak.

A világ egyik leghíresebb nadrágja a hozzáértők szerint úgynevezett antifazon alapján készült, még a kezdetekkor. A lényege, hogy "az ülepén lévő varrás egyenes vonal mentén készült", így a klasszikus ruhadarab "a fenék köré tekert anyag hatását kelti", de közben inkább lazán, mint szorosan illeszkedik - állítják a kereskedők.

Ezt a farmert, amely évtizedek óta töretlenül népszerű, a legnagyobb rock- és filmsztárok egyaránt hordták és hordják sőt, a divatszakma híres tervezői is vásároltak belőle. Állítólag még Coco Chanelnek is volt belőle egy darab.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását