2024. április 27. - Zita

A 6-os főúti balesetekkel foglalkozott Szekszárd

Másfél éve nem történt semmi a 6-os főút Szekszárd határában lévő baleseti gócpontjainak felszámolásáért - jelentette ki a csütörtöki közgyűlésen Horváth István (Fidesz)polgármester.
2008. október 30. csütörtök 16:51 - Hírextra
Másfél éve, lakossági megkeresésre fordult az önkormányzat a közlekedési hatósághoz, hogy az évente több halálos balesetet követelő helyszínen, a 6-os főút tolnai elágazójában - amelyet a 63-as főút csatlakozása is forgalommal terhel - körforgalmat létesítsenek - mondta el a polgármester a Szekszárdi Védegylet képviselőjének interpellációjára válaszolva.

Hozzátette: akkor azt a választ kapta, hogy ennél a csomópontnál még súlyosabb a helyzet a siófoki elágazóban, a 6-os és 65-ös főút kereszteződésében, ezért az mindenképpen elsőséget élvez, ám annak megépítését követően sor kerülhet a tolnai elágazó hármas kereszteződésében is a körforgalom kiépítésére.

Tájékoztatása szerint akkor a siófoki elágazó körforgalmi csomópontjának már elkészült a kivitelezési terve, azonban az ügyben azóta nem történt semmi.

Horváth István közölte: újabb levéllel fordul a közlekedési hatósághoz, amelyben választ kér a halasztás okáról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását