2024. április 26. - Ervin

Ingyen, legálisan letölthető lesz a Heaven Street Seven új albuma!

A hazai lemezipar történetében első ízben, fizikai formátumban lemezt megjelentető együttes - a Heaven Street Seven - kínálja fel ingyenes letöltésre új, Jazz című albumát. A november közepén új albummal jelentkező Heaven Street Seven friss lemezanyagát n
2008. október 29. szerda 10:32 - Hírextra
„A lemezipar teljes átalakuláson megy keresztül, ilyenkor pedig szükség van merész döntésekre. Az előző lemezünket - amellett, hogy azt a hazai lemezfogyáshoz képes viszonylag szépen vásárolták - rengetegen letöltötték és átmásolták.

Azt gondoltuk, fordítsunk egyet a logikán és kínáljuk fel új albumunkat a hagyományos megjelenés előtt hét napig sokfajta embernek. Azoknak, akik ismerik a zenekart, ott vannak a koncerteken, de nem vesznek lemezt. Azoknak, akik eddig is ismerték és szerették a HS7-t, és lemezvásárlással támogatnak minket, de szívesen meghallgatják az új cuccot megjelenés előtt.

És azoknak is, akiknek egy ilyen ajánlat újdonság és kóstoló lehet, amely után minimum eljönnek a koncertjeinkre, de akár fizikai formátumban is megveszik az új HS7-lemezt.” – így a zenekar, mely szerint ez a gesztus „egyszerre jófejség és, nem is kérdés, persze az új lemez hatékony reklámja is egyben”.

A már önmagában is csábító weboldalt a zenekar az egyben (zip-formátumban) és dalonként is letölthető lemezanyag mellett extra tartalmakkal is színesíti. Lesznek fotók és videófájlok a stúdiófelvételekről, de az egyszeri júzer például részt vehet egy „Tervezd meg a saját lemezborítódat” pályázaton is.
Forrás: warner music
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását